Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over Perfecte Bruiloften


Woensdag 17 februari 2021 staat het artikel online van Esmee waarin ik geïnterviewd werd over trouwen in coronatijd.


Vrijdag 15 januari 2021 Al mijn handgemaakte duurzame decoratie is te vinden op mijn pagina; Made by Cilvie en in de Etsy shop. De macramé decoratie is gemaakt van gerecycled katoen touw en de wandhangers hangen aan stokken die gevonden zijn hier in het bos.


Donderdag 6 augustus 2020 staat er een leuk artikel online op Vegan Business. ‘Perfecte Bruiloften is enige vegan weddingplanner van Nederland’. Mag ik jou helpen met het plannen van een duurzame bruiloft?

Lees hier alles over mij


Maandag 23 maart 2020 werd bekend gemaakt dat i.v.m. het coronavirus evenementen tot zeker 1 juni niet door mogen gaan, wat helaas dus ook voor bruiloften geldt. We gaan er alles aan doen de bruiloften te verplaatsen en er een nog mooiere dag van te maken. We can do this, stay safe!


Zondag 1 maart 2020 ben ik aanwezig bij de URBAN TROUWBEURS |
Kom inspiratie opdoen voor de mooiste dag van jouw leven! Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en willen jullie inspiratie opdoen voor de bruiloft? Op deze dag wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Jullie gasten mag het aan niets ontbreken. Goed eten en drinken, locatie, muziek, sfeer en gezelligheid – alles moet bijdragen aan een dag om nooit te vergeten. ?

GRATIS ENTREE; Honigcomplex
13:00 | opening
14:00 | WED-talks (intieme workshops door wedding professionals)
16:00 | modeshow
17:00 | einde

nieuws van perfecte bruiloften


Dinsdag 1 februari 2020 organiseert Perfecte Bruiloften met ‘t Sfeerhuys de eerste open Toptrouwlocatie Route Beurs. Met de tofste leveranciers uit de regio en je gaat naar huis met een leuke goodie back.

nieuws over perfecte bruiloften


Dinsdag 1 oktober 2019  bestaat Perfecte Bruiloften 1 jaar. Een jaar van hard werken, dromen laten uitkomen, genieten, leren en vallen en opstaan. Op naar het volgende jaar met hopelijk weer veel nieuws?

het laatste nieuws van perfecte bruiloften


Dinsdag 9 juli 2019 is de 5e editie Nijmegen Business gepresenteerd bij ‘t Sfeerhuys tijdens een gezellige netwerkborrel. Als je het blad hebt, kijk vooral ook even op pagina 12. 

laatste nieuws over perfecte bruiloften


Zaterdag 6 juli 2019 was Cilvie te gast bij RN7. In het radio programma Kom d’r Uut van John Coppens vertelde ze alles over het vak weddingplanner, haar grote passie. Hier kun je de hele show terug luisteren.

nieuws van perfecte bruiloften
KOM D’R UUT GEMIST 06-07-2019 10:00 – 12:00


volg het laatste nieuws over perfecte bruiloften hier