Au Naturel – Laura & Joey

Sfeerimpressie Au Naturel

Deze shoot organiseerde ik bij ‘t Sfeerhuys in Nijmegen. Bij dit mooie koppel was het love at first sight en de liefde spat er nu een jaar later nog vanaf. Met het thema ‘Au Naturel’ in het achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar de leukste leveranciers. Scroll gauw naar beneden voor een sfeerimpressie van de shoot.

Mooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shoot

Organisatie: Weddingplanner Cilvie Steehouder – Perfecte Bruiloften | Locatie: ’t Sfeerhuys de Looijmolen Nijmegen | Fotograaf: Gerard van Roekel Fotografie | Styling: Dolfijne feestjes | Bruidsjurk: LaDonna Bruidsmode | Trouwpak: Tijssen Mode | MUAH: MM Visagie & Hairstyling | Bloemen: Sue’s Botanica | Trouwringen: Rings of love | Sieraden: DRKS | Stationery: IT’S A GREAT DAY | Trouwauto: R&R trouwauto’s | Travel Counsellor: Joeri van der MastModellen: Laura & Joey