Au Naturel – Laura & Joey

Sfeerimpressie Au Naturel

Deze shoot organiseerde ik bij ‘t Sfeerhuys in Nijmegen. Bij dit mooie koppel was het love at first sight en de liefde spat er nu een jaar later nog vanaf. Met het thema ‘Au Naturel’ in het achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar de leukste leveranciers. Scroll gauw naar beneden voor een sfeerimpressie van de shoot.

Mooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shootMooie sfeerimpressie van mijn styled shoot

Alle meewerkende leveranciers aan deze shoot vind je op mijn pagina ‘Vrienden van Perfecte Bruiloften’.