Mooi Natuurlijk – Eva & Bart

Styled wedding shoot – Mooi Natuurlijk

Deze styled shoot organiseerde ik bij ’t Sfeerhuys in Nijmegen. Best spannend om voor de eerste keer een styled shoot organiseren. Het thema is mooi natuurlijk en op basis hiervan koos ik de leveranciers. Alle leveranciers die ik benaderde waren mega enthousiast en wilde graag meewerken. De bloemen en styling hebben een mooie natuurlijk uitstraling. Eva kreeg ook een natuurlijke look. Op dit resultaat ben ik dan ook erg trots. Geniet van de sfeerimpressie met het thema Mooi Natuurlijk.

Mag ik jou ook helpen met het plannen van een mooi natuurlijk bruiloft?

Prachtig plaatje uit de styled shoot
Prachtig plaatje uit de styled shoot
Prachtig plaatje uit de styled shoot
Prachtig plaatje uit de styled shoot
Prachtig plaatje uit de styled shoot
Prachtig plaatje uit de styled shoot
Prachtig plaatje uit de styled shoot
Prachtig plaatje uit de styled shoot

Alle meewerkende leveranciers aan deze shoot “Mooi Natuurlijk” vind je op mijn pagina ‘Vrienden van Perfecte Bruiloften’.