Hey, bride to be!

Als klein meisje al ben ik gefascineerd door bruiloften en bruiden in het bijzonder. In de stad liep ik zo op een bruid af bij het Stadhuis, om te vragen of ik haar schoenen mocht zien. Geweldig vond ik dat! Nu zoveel jaar later wil ik met deze passie bruidsparen helpen om de perfecte dag te organiseren.

Er komt heel veel kijken, bij het plannen van een bruiloft.
Er is zoveel keus, zoveel mogelijk en trends veranderen snel.
Je wilt iets origineels, iets wat helemaal bij jullie past, iets unieks.

Nu ik zelf verloofd ben, en een bride to be, snap ik nóg beter hoe je je voelt. Je wilt de beste keuzes maken, je trouwt ten slotte maar één keer.

Ik snap het!

Voel jij je nu ook alsof je:

  • Niet weet waar je moet beginnen met het plannen van jouw bruiloft? 
  • Geen idee hebt wat alles kost en je daarom geen beslissingen maakt?
  • Bang bent dat je iets vergeet te regelen voor jouw grote dag?
  • Je zus en vriendinnen niet wil opzadelen met het ceremoniemeesterschap op de dag zelf?
  • Door de bomen het bos niet meer ziet met alle trouwleveranciers?

Zou je liever:

  • Zorgeloos willen genieten van je verloving?
  • Een helder overzicht hebben van wat er wanneer geregeld moet worden?
  • Een selectie ontvangen met trouwleveranciers die perfect bij jou passen?
  • Een professionele ceremoniemeester op jouw grote dag willen?
  • Weten dat door budgetbewaking jouw bruiloft betaalbaar blijft?

Als jullie weddingplanner ben ik het aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers. Hierdoor hoeven jullie niet over randzaken na te denken. Wil de band weten of er genoeg stopcontacten aanwezig zijn? Kan de bloemist al eerder de bloemen brengen? Waar kan er gekolfd worden?
Dat zoek ik allemaal voor jullie uit!

Hoe werkt het?

Na een kennismaking, waarin we kijken of het klikt en bespreken wat ik voor jullie kan betekenen, gaan we samen aan de slag om jullie grote dag vorm te geven.

Ik zal jullie uitnodigen voor mijn online draaiboek, wat jullie ook kunnen bewerken. Alle informatie kun je hier overzichtelijk in verschillende tabbladen terugvinden. Zo zie je bijvoorbeeld in het tabblad agenda & planning precies wat er wanneer geregeld moet worden.

We hebben diverse contactmomenten om de voortgang van het proces te bespreken en de juiste leveranciers te kiezen. Zo’n twee maanden voor de bruiloft hebben we een laatste detailbespreking op locatie om alle puntjes op de i te zetten.

En dan is het eindelijk zo ver… jullie trouwdag. Alles is geregeld, jullie zien er stralend uit, ik ben aanwezig op locatie om alles in goede banen te leiden en jullie kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Wil je een relaxte bride to be zijn?


Klik dan nu op onderstaande link om direct een online kennismaking in te plannen.