7 trouwtrends voor 2020

Ga jij volgend jaar trouwen en ben je benieuwd wat de trouwtrends voor 2020 zijn? Lees dan gauw verder.

1) De trouwjurk;  een paar opvallende trends voor volgend jaar zijn een jurk met een lage rug en/of een diepe v-hals. En de mouw! Lang, kort of een flair mouw. Maar daarentegen komen de spaghettibandjes ook terug. Keuze genoeg dus. 

7 trouwtrends voor 2020

2) Gasten; tegenwoordig wordt het steeds normaler om in een klein gezelschap te trouwen, terwijl je vroeger vaak feesten zag met minimaal honderd gasten. Zo hou je het intiem en persoonlijk.

3) Bruidstaart; de naked cake met natuurlijke of eetbare bloemen is dit jaar al een trend en blijft ook volgend jaar een succes. Deze taart past mooi in een rustiek of bohemian thema.

7 trouwtrends voor 2020

4) Elopement wedding; alleen met je geliefde en eventueel getuigen en jullie ouders trouwen? Dan is eloping perfect voor jullie. Samen ontsnappen aan alle drukte en in jullie lievelingsstad trouwen of bijvoorbeeld ergens op het strand.

5) Trouwdatum; een populaire datum is er een die makkelijk onthouden kan worden. Volgend jaar is dat bijvoorbeeld 20-06-20 welke ook nog op een zaterdag valt! Of 05-10-20, alleen dat is op een maandag en dat is een van de minst favoriete trouwdagen. Trouwen op zondag wordt ook steeds populairder.

7 trouwtrends voor 2020

6) Trouwpakken; natuurlijk zijn de traditionele structuren en pakken aanwezig in de collecties voor volgend jaar, maar je ziet ook een paar opvallende trends. Zo worden verschillende kledingstukken gecombineerd, bijvoorbeeld een beige broek met groen colbert. Ook zie je meer opvallende kleuren zoals geel en bordeauxrood.

 trouwtrends voor 2020

7) Foto’s; het gebruik van een drone voor trouwfoto’s is nu ook al populair, en dat blijft het nog wel even. Doordat de fotograaf foto’s van boven kan maken, krijg je een heel ander perspectief.

Wat vind jij van de trouwtrends voor 2020? Laat het mij weten in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *