Home

Welkom bij Perfecte Bruiloften by Cilvie.

Weddingplanner Perfecte Bruiloften Nijmegen by Cilvie
Jullie gaan trouwen, wat ontzettend leuk! Allereerst van harte gefeliciteerd! Ik voel me vereerd dat jullie op mijn website komen kijken tijdens jullie zoektocht naar een weddingplanner of ceremoniemeester. Perfecte Bruiloften Nijmegen is ook in te zetten in de rest van Nederland!

Voor jullie zelf en de gasten willen jullie een onbezorgde en onvergetelijke dag. Samen gaan we werken aan de grote dag waar jullie met veel plezier en mooie herinneringen op terug kunnen kijken. Laat mijn grote passie voor jullie werken!

Diensten

De eerste stap is gezet, je hebt ja gezegd. Er zullen nog vele stappen volgen om jullie bruiloft tot een succes te maken. Jullie willen een onbezorgde dag voor jullie zelf en voor de gasten. Waarschijnlijk heb je zelf al een hele hoop ideeën. Samen gaan we werken aan de grote dag. Ik richt mij vooral op de regio Nijmegen maar uiteraard ben ik in heel Nederland inzetbaar.

Heb je een hele hoop ideeën maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je liever alles uit handen geven, dan is een weddingplanner misschien de juiste keuze. Lees dan hier verder wat je van mij kan verwachten als weddingplanner.

Hou je liever zelf de touwtjes in handen maar wil je wel dat er iemand is die de dag zelf in goede banen lijdt? En wil je niet iemand van de familie met deze taak opzadelen? Dan kun je mij ook inhuren als ceremoniemeester.

Willen jullie een veganistische bruiloft? Dat kan! Ik help jullie hier graag bij.

Alleen bepaalde taken uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook, lees hier verder over maatwerk.

Neem gerust contact met mij op om de verschillende opties te bespreken. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. We maken kennis met elkaar en kijken of het klikt. Aan de hand van het gesprek bespreken welke optie het best bij jullie past en ontvangen jullie een voorstel op maat van mij.

Over Cilvie

Wie ben ik?

Over CilvieCilvie, 27 jaar, geboren in Nijmegen en samenwonend met mijn grote liefde.
Trouwen vind ik ge-wel-dig! En alles wat erbij komt kijken.
Als klein meisje liep ik al naar onbekende bruiden bij het stadhuis om te vragen of ik haar schoenen mocht zien. Prachtig vond ik dat.

Vanuit daar is mijn passie voor bruiloften alleen maar gegroeid. Mijn ervaringen kun je lezen in mijn blogs.

Al veel bruiloften heb ik meegemaakt van vrienden en familie. Elke keer denk ik ow dat had ik zo gedaan, of dit was net beter geweest. Dat oog voor detail komt mij zeker van pas tijdens dit werk.

Zo heb ik besloten de opleiding tot weddingplanner te volgen. Na deze te hebben afgerond heb ik mij ingeschreven bij de KvK en ben ik zelfstandig aan de slag te gaan als weddingplanner.

Ooit hoop ik nog mijn eigen bruiloft te mogen organiseren.

Ik geniet van:

Mooie momenten, verre reizen maken, mijn vriend Roel, de zon, bruidstaart met bubbels en heerlijk Bourgondisch vegan tafelen.

(Foto bovenaan pagina Cilvie als bruidsmeisje in 2001, al helemaal vol verwondering, foto rechts: FENtastic)

Blog

De mooiste backdrops

Een prachtige backdrop is een echte eyecatcher op je bruiloft. Je hebt ze in alle soorten en maten en kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. In deze nieuwe blog deel ik de mooiste backdrops.

Contact

Voor een vrijblijvend gesprek neem gerust even contact op dan drinken we een kopje koffie en kletsen verder. We kijken of het klikt en wat ik voor jullie kan betekenen. Je kunt me mailen, bellen of een appje sturen.
Groetjes Cilvie

T: 06 – 242 81 996
E: cilvie@perfectebruiloften.nl

Contactformulier