Portfolio

Sammy & Paco

Wanneer: 15 februari 2020
Waar: Boerenbruiloft in Beek

Op 15 februari 2020 trad ik (Sammy), samen met mijn vriend Paco in de ‘onecht’. Zo heet dat bij een boerenbruiloft. Ongeveer een half jaar eerder werden wij hiervoor gevraagd. Al snel bleek dat het traject naar zo’n boerenbruiloft erg veel raakvlakken had met een echt huwelijk. Wat moest er ontzettend veel geregeld worden! Even was er paniek maar gelukkig konden wij een beroep doen op Cilvie Steehouder van Perfecte Bruiloften. Zij nam alle zorgen uit onze handen en regelde alles op professionele wijze. Van gedrukte uitnodiging, bruidsboeket, rondgang in het dorp, voordrachten tot en met een uitgebreid stamppotdiner, Cilvie was onze rots in de boerenbranding. Het vele werk wat zij achter de schermen verzette, heeft grote indruk op ons gemaakt. Tussendoor en op de dag zelf vertolkte zij ook nog de rol van ceremoniemeester. Zonder haar hadden wij nu niet op zo’n prachtige dag terug kunnen kijken. Mocht het er ooit in het echt van komen dan gaan wij zeker voor de Perfecte Bruiloft (by Cilvie).

portfolio perfecte bruiloften


Glenda & Wim

Wanneer: 28 september 2019
Waar: Nijmegen Lent

portfolio van perfecte bruiloften


Jantine & Robert

Wanneer: 24 augustus 2018
Waar: Stadhuis Nijmegen & Brebl Nijmegen

Trouwen is een once-in-a-lifetime experience. Maar aangezien het een eenmalige gebeurtenis is, hadden we geen idee wat ons te wachten stond. We hadden het immers nooit eerder gedaan. Er komt zoveel op je af en je moet zoveel keuzes maken, dat je soms echt even iemand nodig hebt die de juiste vragen stelt. En daar was Cilvie, met de perfecte vragen om de juiste antwoorden uit ons te vissen.

Het heerlijke aan Cilvie was, was dat ze ons echt volledig zonder oordeel hielp. We hadden best wat alternatieve wensen en daar stond ze totaal voor open. Sterker nog, ze dacht heel creatief mee. Zo heeft ze het last minute voor elkaar gekregen om een Drum&Bass nummer als intro voor het stadhuis te laten afspelen (wij waren namelijk het nummer vergeten door te geven van te voren). En kwam ze op het idee om te sabreren (want wij wilde geen taart) om zo toch een feestelijke begin te maken.

Kortom, wij wilde dat de dag precies zo zou lopen zoals we van te voren hadden bedacht. Maar door Cilvie’s invloed werd de dag niet het zou als we wilde, hij werd vele malen beter. Zonder haar was het echt een stuk minder memorabel geweest, wij zijn oneindig dankbaar voor haar perfecte bijdragen.

portfolio van perfecte bruiloften


Styled shoot “Mooi Natuurlijk” – Eva & Bart

Mooie impressie in portfolio van perfecte bruiloften


Styled shoot “Bohemian/Vintage” – Alaine & Joost

Styled wedding shoot Diemen


Styled shoot “Stoere Love Chicks” – Esmee & Inez

stoere love chicks voor mijn portfolio


Styled shoot “Au Naturel” – Laura & Joey

Bekijk in mijn portfolio hier de sfeerimpressie van perfecte bruiloften


Styled shoot “Golden Girls” – Jasmijn & Ruby 

mooie golden girls in portfolio


Elly (moeder van de bruid)

24 augustus 2018

Op 24 augustus 2018 was ik voor een dag de “Moeder van de bruid” .
Ik hoefde niks te regelen, alleen maar genieten mam, had mijn dochter gezegd.
Omdat ik in het verleden vaker ceremoniemeester bij bruiloften was geweest,
wilde ik natuurlijk graag dat alles goed zou verlopen.
Cilvie Steehouder was gevraagd als weddingplanner/ceremoniemeester. Tijdens de voorbereidingen merkte ik al snel dat Cilvie heel goed in de gaten hield hoe het bruidspaar de dag wilde invullen. Ze heeft het talent om in de belevingswereld van het bruidspaar te stappen, mee te denken en ideeën aan te dragen.
Cilvie wist wensen van het bruidspaar naar alle genodigden op een
respectvolle manier te communiceren.
Op de dag zelf was Cilvie op een onopvallende manier zeker aanwezig.
Ze straalde rust uit, terwijl ze alles achter en voor de schermen
regelde. Ik kon dus als moeder van de bruid echt genieten!
Mocht je denken ik heb nog geen weddingplanner/ceremoniemeester, dan kan ik volmondig zeggen: Cilvie Steehouder voor je perfecte bruiloft!

Voor een vrijblijvende afspraak of voor vragen, over bijvoorbeeld de locaties genoemd in dit portfolio, neem gerust contact op.