Portfolio

Benieuwd wat bruidsparen de afgelopen jaren over mij te zeggen hebben?


Loes & Bruno
08-06-2024 | Heumen

Wij zijn vorige week getrouwd, en hebben Cilvie ingeschakeld als ceremoniemeester. Wij hebben de hulp van Cilvie als ontzettend waardevol ervaren.
Cilvie kan goed overzicht houden, advies geven en bijstaan bij contact met leveranciers. Op de trouwdag zelf was zij het aanspreekpunt voor de locatie, maar ook voor ons als bruidspaar. Door haar scherpe blik, haar organisatorisch vermogen en haar warme karakter is onze dag fantastisch verlopen. Meermaals heb ik gedacht; wat fijn dat we Cilvie hiervoor hebben gevraagd.
Samengevat; de expertise van Cilvie is de investering absoluut waard!


Karina & Ralf
19-04-2024 | Eerbeek

Cilvie (Perfecte Bruiloften) was de weddingplanner en ceremoniemeester voor onze bruiloft (april 2024). Door privéomstandigheden liepen wij een half jaar voor de beoogde trouwdatum vast in de voorbereidingen, waarop wij besloten een weddingplanner in te schakelen. Bij de kennismaking met Cilvie was de klik zo goed, dat we direct voor haar gekozen hebben.

Cilvie heeft ons ontzettend geholpen in de voorbereiding met het concreet maken van onze wensen, het kiezen van een locatie, het bewaken van de planning en het onderhouden van contact met de leveranciers. Op de grote dag zelf heeft ze – samen met onze privéceremoniemeesters – alles tot in de puntjes geregeld.

Cilvie is zorgvuldig, pro-actief en oplossingsgericht. We hebben het contact met haar altijd als zeer prettig ervaren. We durven wel te stellen dat het zonder Cilvie nooit zo’n perfecte bruiloft zou zijn geworden, en zouden haar absoluut aanraden aan ieder aanstaand bruidspaar dat hulp kan gebruiken bij het organiseren van hun bruiloft!

– Karina en Ralf


Chantal & Michael
23-09-2023 | Amersfoort

In een woord: PERFECT. Cilvie was onze weddingplanner en heeft alle verwachtingen overtroffen. Van A tot Z was ze betrokken bij onze bruiloft en door haar constante inzet is het de dag van ons leven geworden.

Cilvie heeft ons geholpen bij het maken van de juiste keuzes, contact gelegd met de leveranciers en locaties, constant alles bijhouden en onderhouden, tips gegeven over waar wij onze spullen konden inkopen. Daarnaast is er ook een soort “dashboard” beschikbaar waarin je precies kunt zien in hoeverre alles is geregeld en wat er nog gedaan moet worden met daarbij een duidelijke roadmap vanaf het begin tot aan de dag van de bruiloft, door het dashboard hadden wij constant in kaart wat er gedaan was en nog gedaan moest worden op welk moment.

We hebben tijdens het feest niet 1 moment gehad waarbij we ons zorgen hebben hoeven maken over bepaalde zaken en als er een gast vragen had was Cilvie daar om te helpen.

Oprecht een dikke aanrader voor wie zijn bruiloft (in welke vorm dan ook) tot in de puntjes verzorgd wilt hebben. De naam “Perfecte bruiloften” past perfect bij de dienstverlening welke Cilvie biedt.

Groetjes,
Michael en Chantal


Isabel & Victor
22-06-2023 | Cuijk

My Husband and I really enjoyed working with Cilvie during both the planning of the wedding and the actual day itself. We are both from the United States, but had our hearts set on getting married in Cuijk where my parents were married. Cilvie helped to make that possible. She connected us with almost all of our vendors and acted as a translator/planner extraordinaire. Everyone she recommended was great to work with and she made sure to keep us on track with all of our planning leading up to the wedding.

On the day of the wedding, she kept everything moving smoothly and took the pressure off of us to make sure we could enjoy the moment and celebrate with our family and friends. She went above and beyond and even picked up a guest that had missed the bus from the hotel so they could make it to the wedding in time to do a reading. You can tell that she takes a lot of pride in what she does and truly cared about making sure we had the best day. Our wedding turned out better than we could have imagined and we would recommend Cilvie to anyone in need of a wedding planner!


Anouk & Björn
19-05-2023 | Sandenburg

Ontzettend blij met Cilvie als ons weddingplanner / ceremoniemeester. Allereerst heel fijn dat zij de structuur bewaard en ons kan voorzien van alle informatie over waar we aan moeten denken! Daarnaast kan ze ook heel goed meedenken over bepaalde ideeën die wij hadden voor onze bruiloft 🙂 Op de dag zelf hebben we Cilvie als een hele fijne steun ervaren. Wij hebben ons volledig kunnen ontspannen en geen enkel moment de tijd in de gaten gehouden of ons druk gemaakt over het programma. Alles liep, voor ons, op rolletjes ! Echt een aanrader wat ons betreft om Cilvie in te zetten tijdens je bruiloft en in de aanloop er naar toe!


Sarah & Bart
25-03-2023 | Elst

Niks dan lof voor Cilvie/Perfecte Bruiloften. Vanaf het begin heeft Cilvie geluisterd naar onze persoonlijke wensen en leuke ideeën toegevoegd. Ze gaf goede tips en heeft de structuur in de planning gebracht die we zelf niet konden brengen. Helaas kon Cilvie niet zelf op onze bruiloft zijn, maar zij heeft dit deskundig en tijdig opgelost en voor ons een goede alternatieve ceremoniemeester geregeld, terwijl ze toch op de achtergrond betrokken bleef.


Tryphena & Bilal
24-02-2023 | Wehl

Cilvie heeft ons super goed geholpen met de voorbereiding van onze bruiloft. Ze geeft goede uitleg en naar onze mening heeft ze kennis en ervaring in het vak. We vonden het fijn dat ze veel aanbevelingen kon geven, waardoor wij op zoek konden naar wat bij ons passend was. We vonden het jammer dat ze niet bij de bruiloft aanwezig kon zijn, maar ze had gelukkig wel bijtijds een vervanger geregeld. Enige tip die wij zouden geven is om wat meer uit eigen ervaring bij de planning stil te staan. Wij hadden zelf een planning gemaakt, maar bleek achteraf te krap te zijn.


Debbie & Benjamin
25-09-2022 | Ewijk

We zochten vrij last minute een ceremoniemeester en benaderde Cilvie die gelukkig vrij was. Het contact was heel prettig, lekker informeel en gezellig. Op de dag zelf konden we zorgeloos genieten, doordat zij het aanspreekpunt was en zelfs als we iets nodig hadden dan was dat zo geregeld. Een aanrader!


Brigitte & Mitchell
03-09-2022 | Holten

Cilvie is echt fantastisch! Denkt aan kleine belangrijke details. Veel complimenten gehad over het draaiboek. Het aller fijnste vonden wij dat wij alle aspecten waartegen ik (de bruid) tegen opzag konden delen, hier werd serieus naar oplossingen gekeken. Zo waren er wel een aantal dingen die op de dag anders gaan dan gepland, maar hier merk je als bruidspaar niks van, omdat Cilvie hier zorg voor draagt. Ik raad iedereen Cilvie aan, zij is iemand die details ziet, mee denkt om jullie dag hellemaal persoonlijk te maken en vooral onvergetelijk! Ik vond het fijn om Cilvie op onze aller mooiste dag erbij te hebben, heeeeeeeel erg bedankt!


Natasja & Jeroen
09-07-2022 | Winterswijk

Cilvie heeft onze bruiloft perfect laten verlopen neemt als het nodig veel uit handen. Ze let op de kleine details en denkt echt met je mee. Echt een aanrader.


Ruth & Matthijs
27-05-2022 | Nijmegen

Super blij met Cilvie die ons heeft helpen met kiezen (want je moet óveral beslissingen nemen bij een bruiloft!) én ons hielp met planning en proces. Op de dag zelf was ze als ceremoniemeester precies zichtbaar genoeg waardoor wij een heerlijke onbezorgde dag hadden!

Foto: Gerard van Roekel Fotografie

Jelske & Vincent
11-05-2022 | Maasland

Wij hebben Cilvie ingeschakeld als weddingplanner en ceremoniemeester voor onze green wedding. En wat was dat fijn! Ze nam ons veel werk uit handen, ze denkt ontzettend goed mee, we konden altijd bij haar terecht met vragen of advies en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast is Cilvie ook gewoon een super vriendelijke vrouw en een kei in regelen!

Foto: Sofie Photography

Floor & Michiel
06-05-2022 | Groesbeek

Cilvie was onze ceremoniemeester op onze grote dag en wat een topper! Ze denkt zo goed mee, werkt kei hard en is daarnaast ook nog eens gezellig en vriendelijk! Ik zou iedereen aanraden om een ceremoniemeester in te huren want er komt echt veel werk bij kijken en ik ben blij dat we daarmee niet onze vrienden of familie hebben belast zodat zij gewoon konden genieten! En als je er dan toch één zoekt zou ik eens contact opnemen met Cilvie 🙂

Bedankt voor alles! Liefs Floor en Michiel

Foto: Ruth behind the camera

Stefanie & Bart
16-04-2022 | Groesbeek

Al onze wensen werden binnen 3 maanden op fantastische wijze en tot in de puntjes in vervulling gebracht. Een diepe buiging! Liefs

Foto: Odiza Fotografie

Renée & Jaap
14-08-2021 | Nijmegen

Afgelopen 14 augustus zijn wij getrouwd met Cilvie als onze ceremoniemeester. Aan het begin twijfelden we heel erg of we een professionele ceremoniemeester wilden inhuren, maar achteraf gezien zijn we heel erg blij dat we Cilvie als ceremoniemeester hadden. Tijdens de voorbereidingen dacht ze aan alle kleine details die wij over het hoofd zagen en maakte het een stuk minder stressvol doordat ze zo goed georganiseerd is. Op de dag zelf hadden we nergens om kijken naar, nog voor we konden vragen of Cilvie iets kon doen stond ze al klaar of was het al gedaan.

We raden iedereen aan om Cilvie als ceremoniemeester in te huren, je haalt de stress weg bij je familieleden of vrienden die anders deze taak zouden doen. Tevens zijn wij vanwege COVID19 genoodzaakt geweest om twee keer onze bruiloft te verzetten en daar heeft Cilvie nooit moeilijk over gedaan! Ze hielp ons juist het hoofd koel te houden!
De Buurmannetjes

Foto: To the Moon Weddings

Stefanie & Gerwin
04-06-2021 | Nijmegen

We zijn heel blij met hoe alles is gegaan, we hebben een super dag gehad en iedereen praat nog steeds over hoe goed alles was geregeld, hoe lekker het eten was en hoe goed de sfeer was.

ceremoniemeester Cilvie
Foto: Sanne Nillenssen fotografie

Heleen & Onno
28-05-2021 | Amersfoort

Cilvie was onze ceremoniemeester en heeft ons zo veel stress uit handen genomen. Het is heel prettig om met haar te werken. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam zelf ook met tips en ideeën. Ze is professioneel en ook nog gezellig. Wat wil je nog meer?!

Foto: Dias Pictures

Styled shoot “Green Wedding” – Lindsey & Michael 

green wedding shoot

Sammy & Paco
15-02-2020 | Boerenbruiloft in Beek

Op 15 februari 2020 trad ik (Sammy), samen met mijn vriend Paco in de ‘onecht’. Zo heet dat bij een boerenbruiloft. Ongeveer een half jaar eerder werden wij hiervoor gevraagd. Al snel bleek dat het traject naar zo’n boerenbruiloft erg veel raakvlakken had met een echt huwelijk. Wat moest er ontzettend veel geregeld worden! Even was er paniek maar gelukkig konden wij een beroep doen op Cilvie Steehouder van Perfecte Bruiloften.

Zij nam alle zorgen uit onze handen en regelde alles op professionele wijze. Van gedrukte uitnodiging, bruidsboeket, rondgang in het dorp, voordrachten tot en met een uitgebreid stamppotdiner, Cilvie was onze rots in de boerenbranding. Het vele werk wat zij achter de schermen verzette, heeft grote indruk op ons gemaakt. Tussendoor en op de dag zelf vertolkte zij ook nog de rol van ceremoniemeester. Zonder haar hadden wij nu niet op zo’n prachtige dag terug kunnen kijken. Mocht het er ooit in het echt van komen dan gaan wij zeker voor de Perfecte Bruiloft (by Cilvie).

portfolio perfecte bruiloften

Glenda & Wim
28-09-2019 | Nijmegen

portfolio van perfecte bruiloften

Jantine & Robbert
24-08-2018 | Nijmegen

Trouwen is een once-in-a-lifetime experience. Maar aangezien het een eenmalige gebeurtenis is, hadden we geen idee wat ons te wachten stond. We hadden het immers nooit eerder gedaan. Er komt zoveel op je af en je moet zoveel keuzes maken, dat je soms echt even iemand nodig hebt die de juiste vragen stelt. En daar was Cilvie, met de perfecte vragen om de juiste antwoorden uit ons te vissen.

Het heerlijke aan Cilvie was, was dat ze ons echt volledig zonder oordeel hielp. We hadden best wat alternatieve wensen en daar stond ze totaal voor open. Sterker nog, ze dacht heel creatief mee. Zo heeft ze het last minute voor elkaar gekregen om een Drum&Bass nummer als intro voor het stadhuis te laten afspelen (wij waren namelijk het nummer vergeten door te geven van te voren). En kwam ze op het idee om te sabreren (want wij wilde geen taart) om zo toch een feestelijke begin te maken.

Kortom, wij wilde dat de dag precies zo zou lopen zoals we van te voren hadden bedacht. Maar door Cilvie’s invloed werd de dag niet het zou als we wilde, hij werd vele malen beter. Zonder haar was het echt een stuk minder memorabel geweest, wij zijn oneindig dankbaar voor haar perfecte bijdragen.

portfolio van perfecte bruiloften

Elly (moeder van de bruid)

24 augustus 2018

Op 24 augustus 2018 was ik voor een dag de “Moeder van de bruid” .Ik hoefde niks te regelen, alleen maar genieten mam, had mijn dochter gezegd. Omdat ik in het verleden vaker ceremoniemeester bij bruiloften was geweest, wilde ik natuurlijk graag dat alles goed zou verlopen.

Cilvie Steehouder was gevraagd als weddingplanner/ceremoniemeester. Tijdens de voorbereidingen merkte ik al snel dat Cilvie heel goed in de gaten hield hoe het bruidspaar de dag wilde invullen. Ze heeft het talent om in de belevingswereld van het bruidspaar te stappen, mee te denken en ideeën aan te dragen. Cilvie wist wensen van het bruidspaar naar alle genodigden op een respectvolle manier te communiceren. Op de dag zelf was Cilvie op een onopvallende manier zeker aanwezig.

Ze straalde rust uit, terwijl ze alles achter en voor de schermen regelde. Ik kon dus als moeder van de bruid echt genieten! Mocht je denken ik heb nog geen weddingplanner/ceremoniemeester, dan kan ik volmondig zeggen: Cilvie Steehouder voor je perfecte bruiloft!


Voor een vrijblijvende afspraak of voor vragen, over bijvoorbeeld de locaties genoemd in dit portfolio, neem gerust contact op.