Portfolio


Brigitte & Mitchell

03-09-2022

Cilvie is echt fantastisch! Denkt aan kleine belangrijke details. Veel complimenten gehad over het draaiboek. Het aller fijnste vonden wij dat wij alle aspecten waartegen ik (de bruid) tegen opzag konden delen, hier werd serieus naar oplossingen gekeken. Zo waren er wel een aantal dingen die op de dag anders gaan dan gepland, maar hier merk je als bruidspaar niks van, omdat Cilvie hier zorg voor draagt. Ik raad iedereen Cilvie aan, zij is iemand die details ziet, mee denkt om jullie dag hellemaal persoonlijk te maken en vooral onvergetelijk! Ik vond het fijn om Cilvie op onze aller mooiste dag erbij te hebben, heeeeeeeel erg bedankt!

Fotograaf: Myrriebyrd Photography

Natasja & Jeroen

09-07-2022 | Winterswijk

Cilvie heeft onze bruiloft perfect laten verlopen neemt als het nodig veel uit handen. Ze let op de kleine details en denkt echt met je mee. Echt een aanrader.


Ruth & Matthijs

27-05-2022 | Nijmegen

Super blij met Cilvie die ons heeft helpen met kiezen (want je moet óveral beslissingen nemen bij een bruiloft!) én ons hielp met planning en proces. Op de dag zelf was ze als ceremoniemeester precies zichtbaar genoeg waardoor wij een heerlijke onbezorgde dag hadden!

Foto: Gerard van Roekel Fotografie

Jelske & Vincent

11-05-2022 | Maasland

Wij hebben Cilvie ingeschakeld als weddingplanner en ceremoniemeester voor onze green wedding. En wat was dat fijn! Ze nam ons veel werk uit handen, ze denkt ontzettend goed mee, we konden altijd bij haar terecht met vragen of advies en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast is Cilvie ook gewoon een super vriendelijke vrouw en een kei in regelen!

Foto: Sofie Photography

Floor & Michiel

06-05-2022 | Groesbeek

Cilvie was onze ceremoniemeester op onze grote dag en wat een topper! Ze denkt zo goed mee, werkt kei hard en is daarnaast ook nog eens gezellig en vriendelijk! Ik zou iedereen aanraden om een ceremoniemeester in te huren want er komt echt veel werk bij kijken en ik ben blij dat we daarmee niet onze vrienden of familie hebben belast zodat zij gewoon konden genieten! En als je er dan toch één zoekt zou ik eens contact opnemen met Cilvie 🙂

Bedankt voor alles! Liefs Floor en Michiel

Foto: Ruth behind the camera

Bart & Stefanie

16-04-2022 | Groesbeek

Al onze wensen werden binnen 3 maanden op fantastische wijze en tot in de puntjes in vervulling gebracht. Een diepe buiging! Liefs


Renée & Jaap

14-08-2021 | Nijmegen

Afgelopen 14 augustus zijn wij getrouwd met Cilvie als onze ceremoniemeester. Aan het begin twijfelden we heel erg of we een professionele ceremoniemeester wilden inhuren, maar achteraf gezien zijn we heel erg blij dat we Cilvie als ceremoniemeester hadden. Tijdens de voorbereidingen dacht ze aan alle kleine details die wij over het hoofd zagen en maakte het een stuk minder stressvol doordat ze zo goed georganiseerd is. Op de dag zelf hadden we nergens om kijken naar, nog voor we konden vragen of Cilvie iets kon doen stond ze al klaar of was het al gedaan.

We raden iedereen aan om Cilvie als ceremoniemeester in te huren, je haalt de stress weg bij je familieleden of vrienden die anders deze taak zouden doen. Tevens zijn wij vanwege COVID19 genoodzaakt geweest om twee keer onze bruiloft te verzetten en daar heeft Cilvie nooit moeilijk over gedaan! Ze hielp ons juist het hoofd koel te houden!
De Buurmannetjes

Foto: To the Moon Weddings

S & G

04-06-2021 | Nijmegen

We zijn heel blij met hoe alles is gegaan, we hebben een super dag gehad en iedereen praat nog steeds over hoe goed alles was geregeld, hoe lekker het eten was en hoe goed de sfeer was.

ceremoniemeester Cilvie
Foto: Sanne Nillenssen fotografie

Heleen & Onno

28-05-2021 | Amersfoort

Cilvie was onze ceremoniemeester en heeft ons zo veel stress uit handen genomen. Het is heel prettig om met haar te werken. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam zelf ook met tips en ideeën. Ze is professioneel en ook nog gezellig. Wat wil je nog meer?!

Fotograaf: Dias Pictures

Styling voor Portfolio bootcamp

portfolio perfectebruiloften

Styled shoot “Green Wedding” – Lindsey & Michael 

green wedding shoot

Sammy & Paco

Wanneer: 15 februari 2020
Waar: Boerenbruiloft in Beek

Op 15 februari 2020 trad ik (Sammy), samen met mijn vriend Paco in de ‘onecht’. Zo heet dat bij een boerenbruiloft. Ongeveer een half jaar eerder werden wij hiervoor gevraagd. Al snel bleek dat het traject naar zo’n boerenbruiloft erg veel raakvlakken had met een echt huwelijk. Wat moest er ontzettend veel geregeld worden! Even was er paniek maar gelukkig konden wij een beroep doen op Cilvie Steehouder van Perfecte Bruiloften.

Zij nam alle zorgen uit onze handen en regelde alles op professionele wijze. Van gedrukte uitnodiging, bruidsboeket, rondgang in het dorp, voordrachten tot en met een uitgebreid stamppotdiner, Cilvie was onze rots in de boerenbranding. Het vele werk wat zij achter de schermen verzette, heeft grote indruk op ons gemaakt. Tussendoor en op de dag zelf vertolkte zij ook nog de rol van ceremoniemeester. Zonder haar hadden wij nu niet op zo’n prachtige dag terug kunnen kijken. Mocht het er ooit in het echt van komen dan gaan wij zeker voor de Perfecte Bruiloft (by Cilvie).

portfolio perfecte bruiloften

Glenda & Wim

Wanneer: 28 september 2019
Waar: Nijmegen Lent

portfolio van perfecte bruiloften

Jantine & Robert

Wanneer: 24 augustus 2018
Waar: Stadhuis Nijmegen & Brebl Nijmegen

Trouwen is een once-in-a-lifetime experience. Maar aangezien het een eenmalige gebeurtenis is, hadden we geen idee wat ons te wachten stond. We hadden het immers nooit eerder gedaan. Er komt zoveel op je af en je moet zoveel keuzes maken, dat je soms echt even iemand nodig hebt die de juiste vragen stelt. En daar was Cilvie, met de perfecte vragen om de juiste antwoorden uit ons te vissen.

Het heerlijke aan Cilvie was, was dat ze ons echt volledig zonder oordeel hielp. We hadden best wat alternatieve wensen en daar stond ze totaal voor open. Sterker nog, ze dacht heel creatief mee. Zo heeft ze het last minute voor elkaar gekregen om een Drum&Bass nummer als intro voor het stadhuis te laten afspelen (wij waren namelijk het nummer vergeten door te geven van te voren). En kwam ze op het idee om te sabreren (want wij wilde geen taart) om zo toch een feestelijke begin te maken.

Kortom, wij wilde dat de dag precies zo zou lopen zoals we van te voren hadden bedacht. Maar door Cilvie’s invloed werd de dag niet het zou als we wilde, hij werd vele malen beter. Zonder haar was het echt een stuk minder memorabel geweest, wij zijn oneindig dankbaar voor haar perfecte bijdragen.

portfolio van perfecte bruiloften

Styled shoot “Mooi Natuurlijk” – Eva & Bart

Mooie impressie in portfolio van perfecte bruiloften

Styled shoot “Bohemian/Vintage” – Alaine & Joost

Styled wedding shoot Diemen

Styled shoot “Stoere Love Chicks” – Esmee & Inez

stoere love chicks voor mijn portfolio

Styled shoot “Au Naturel” – Laura & Joey

Bekijk in mijn portfolio hier de sfeerimpressie van perfecte bruiloften

Styled shoot “Golden Girls” – Jasmijn & Ruby 

mooie golden girls in portfolio

Elly (moeder van de bruid)

24 augustus 2018

Op 24 augustus 2018 was ik voor een dag de “Moeder van de bruid” .Ik hoefde niks te regelen, alleen maar genieten mam, had mijn dochter gezegd. Omdat ik in het verleden vaker ceremoniemeester bij bruiloften was geweest, wilde ik natuurlijk graag dat alles goed zou verlopen.

Cilvie Steehouder was gevraagd als weddingplanner/ceremoniemeester. Tijdens de voorbereidingen merkte ik al snel dat Cilvie heel goed in de gaten hield hoe het bruidspaar de dag wilde invullen. Ze heeft het talent om in de belevingswereld van het bruidspaar te stappen, mee te denken en ideeën aan te dragen. Cilvie wist wensen van het bruidspaar naar alle genodigden op een respectvolle manier te communiceren. Op de dag zelf was Cilvie op een onopvallende manier zeker aanwezig.

Ze straalde rust uit, terwijl ze alles achter en voor de schermen regelde. Ik kon dus als moeder van de bruid echt genieten! Mocht je denken ik heb nog geen weddingplanner/ceremoniemeester, dan kan ik volmondig zeggen: Cilvie Steehouder voor je perfecte bruiloft!


Voor een vrijblijvende afspraak of voor vragen, over bijvoorbeeld de locaties genoemd in dit portfolio, neem gerust contact op.