Diensten

De eerste stap is gezet, je hebt ja gezegd. Er zullen nog vele stappen volgen om jullie bruiloft tot een succes te maken. Jullie willen een onbezorgde dag voor jullie zelf en voor de gasten. Waarschijnlijk heb je zelf al een hele hoop ideeën. Samen gaan we werken aan de grote dag. Perfecte Bruiloften is gevestigd in Nijmegen, maar uiteraard ben ik in heel Nederland inzetbaar.

Heb je een hele hoop ideeën maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je liever alles uit handen geven, dan is een weddingplanner misschien de juiste keuze. Lees dan hier verder wat je van mij kan verwachten als weddingplanner.

Hou je liever zelf de touwtjes in handen maar wil je wel dat er iemand is die de dag zelf in goede banen lijdt? En wil je niet iemand van de familie met deze taak opzadelen? Dan kun je mij ook inhuren als ceremoniemeester.

Willen jullie graag alles zelf plannen maar weten jullie niet waar je moet beginnen, kunnen jullie wel wat tips gebruiken of wil je geen belangrijke zaken over het hoofd zien? Dan help ik je graag met een adviesgesprek.

Willen jullie een Green Wedding? Dat kan! Ik help jullie hier graag bij.

Alleen bepaalde taken uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook, lees hier verder over maatwerk.

Neem gerust contact met mij op om de verschillende diensten te bespreken. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. We maken kennis met elkaar en kijken of het klikt. Aan de hand van het gesprek bespreken we welke optie het best bij jullie past en ontvangen jullie een voorstel op maat van mij.

Bij het boeken van een service plant ik bomen, lees er alles over in deze blog.