Bomen planten voor elke aanwezig gast.

Een bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven, helaas geldt dat niet altijd voor de natuur. Er zijn veel manieren om een duurzame bruiloft te vieren en om CO2 te compenseren. Lees gauw verder voor inspiratie

Bomen planten

“Een groene en gezonde aarde doorgeven” dat is de leus van het bedrijf Trees for All. Er verdwijnen jaarlijks zoveel bomen dat de gevolgen voor de natuur, maar ook voor mensen en dieren rampzalig zijn. Ze gaan dit tegen door bomen te planten en bossen te herstellen. Inmiddels zijn er al meer dan 5 miljoen bomen geplant. Zowel dicht bij huis als verder weg in ontwikkelingslanden.

bomen planten voor je gasten

Wat doe ik?

Deze missie vind ik erg belangrijk. Voor alle bruidsparen die mijn service afnemen plant ik dan ook een aantal bomen. Nou ja, laat ik planten:)

Wat kan jij doen?

In plaats van gasten een bedankje mee naar huis te geven, kun je een boom planten. De kosten per boom zijn €5, wat een leuk bedankje toch ook al gauw kost. Je kunt de gasten dan een certificaat meegeven met hun namen erop. Zo maak je de donatie wat tastbaarder en maak je de gasten bewust.

Wil je meer weten over het concept bomen planten? Neem dan gerust even contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *