Benieuwd wat er allemaal in mijn bruiloft EHBO doos zit?

Naar elke bruiloft neem ik mijn EHBO doos mee, naast pleisters zit er nog zo veel meer in. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Waarom een bruiloft EHBO doos?

Als weddingplanner moet je overal op voorbereid zijn en problemen kunnen oplossen. Je plant alles zo goed mogelijk, maar er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen. Vandaar dat ik altijd mijn EHBO doos meesjouw, voor het geval dat.

Wat zit er allemaal in de doos?

Zoals je kunt zien, een hele hoop! Natuurlijk pleisters en panty´s in diverse tinten. Diverse verzorgingsproducten en vlekverwijderaar. Maar ook pennen en enveloppen, mocht een van de gasten dit vergeten zijn. Verschillend soorten touw en tape, een aansteker, kurkentrekker, naaisetje en tie rips. Altijd een energiebar en druivensuiker. Het item wat ik tot nu toe het vaakst nodig heb gehad zijn veiligheidsspelden.

wat zit er in mijn bruiloft EHBO doos

Het heuptasje

Als je mij ziet rondlopen, draag ik ook altijd een heuptasje. Aangezien ik vaak een jurk draag en dan geen zakken heb kan ik zo mooi de belangrijkste dingen bij mij dragen. Waaronder een schaar, tissues, energiebar en mijn telefoon. Dit heuptasje van eastpack is gemaakt van polyester en is dus vegan.

Vragen over een van de items uit de bruiloft EHBO doos? Neem gerust contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *