De Hippe Bruidegom | Tips & Inspiratie

Jullie trouwen samen, maar heel eerlijk, de meeste aandacht gaat vaak naar de bruid. In veel gevallen is het ook haar grote droom die uit komt en dat wil ze graag laten zien. En jij steunt je lief, maar wil zelf ook goed voor de dag komen. Lees gauw verder voor tips en inspiratie voor de hippe bruidegom.

Trouwpakken Trends

In 2021 is een van de trends op het gebied van trouwpakken een vest. Dit kan in combinatie met een driedelig pak of alleen een los gilet met pantalon. Deze laatste optie is erg leuk in de zomer, niet alleen lekker luchtig maar ook sportief.

Black on black is ook een belangrijke trend dit jaar. Naast een zwart pak, kies je ook voor een zwart shirt, das en schoenen.

Trouwpakken in de zachte pasteltinten zijn ook helemaal hip dit jaar. Dit kun je doorvoeren in het hele pak of alleen in de accessoires.

de hippe bruidegom

Accessoires voor de bruidegom

Accessoires maken de look helemaal af. Kies een paar accessoires die je mooi vindt en combineer deze met elkaar. Maak het niet te gek om alles te kiezen.

  • Stropdas of strikje; dit ligt helemaal aan het thema van de bruiloft. Kiezen jullie voor chique of boho? Pas daar dan de keuze op aan.
  • Schoenen; zorg dat deze goed matchen bij het trouwpak.
  • Riem; het mooist is als deze dezelfde kleur heeft als de schoenen.
  • Bretels; zodra het colbert uit gaat komen de bretels tevoorschijn, echt een leuke eyecatcher.
  • Manchetknopen; maken de look helemaal compleet. Ze zijn er in veel kleuren en materialen. Voor een extra detail kun je jullie initialen laten graveren.
  • Zonnebril; trouw je in de zomer, kies dan voor een hippe en stoere bril. Niet alleen handig tegen de zon, maar ook erg gaaf op een aantal foto’s.

Bruiloft Details

Wil jij graag je stempel drukken op een onderdeel van de bruiloft? Wat dacht je dan van een whiskybar? Hier staan de flessen mooi uitgestald in een oude krat, maar dit kan ook op een mooi tafeltje of op de bar.

Wil je nog meer tips & inspiratie voor de hippe bruidegom? Neem gerust even contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *