Jumpsuit of tweedelige trouwjurk | Alternatieven voor een trouwjurk

Wil jij op je bruiloft eigenlijk liever geen jurk aan? Geen probleem, er zijn gelukkig zat alternatieven voor een trouwjurk. Laat je inspireren voor een tweedelige trouwjurk en mooie jumpsuit.

Alternatieven voor een trouwjurk

Draag jij in het dagelijks leven nooit jurken, omdat je het niet mooi vindt of omdat je je er niet fijn in voelt? Dan is het heel begrijpelijk dat je dit misschien ook niet op je trouwdag wil. Tegenwoordig zijn er veel opties en kun je helemaal los gaan, je kunt kiezen voor een boho look of toch meer klassiek.

Tweedelige trouwjurk

Prachtige plaatjes van de styled shoot in Diemen

Vind je een rok wel fijn, kies dan voor een rok met losse top. Deze two piece trouwjurk is helemaal volgens de laatste mode. Deze crop top zit lekker los en je kunt zo de hele avond dansen. Bij veel bruidszaken kun je deze helemaal zelf samenstellen. Bijkomend voordeel; je kan de rok of top makkelijk later nog een keer aandoen en combineren met andere kledingstukken.

Jumpsuit

alternatieven voor een trouwjurk

Voel jij je gewoon fijner in een broek, dan is een jumpsuit wellicht iets voor jou. En kijk nou hoe mooi het resultaat is. Ook de jumpsuit is in vele variaties verkrijgbaar. Deze heeft een mooi kant randje voor een extra romantische look.

Nog meer inspiratie voor alternatieven voor een trouwjurk? Neem dan gerust even contact op.

Lees hier ook alle tips voor het uitzoeken van je trouwjurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *