Tips voor het uitzoeken van je trouwjurk

Het is zover; je bent ten huwelijk gevraagd, de trouwdatum is bekend en nu is het tijd om een trouwjurk uit te gaan zoeken! Maar hoe doet je dat, waar begin je en waar moet je opletten? In deze blog deel ik handige tips.

Moodboard

Maak gerust alvast een Pinterest bord aan met alle mooi trouwjurken die je tegen komt. Vervolgens ga je met de adviseuse van de bruidsmodezaak op zoek naar de perfecte jurk voor jou. Daarbij zijn een aantal aspecten van belang.

inspiratie voor een green wedding

Tips voor het uitzoeken van je trouwjurk

  • Kies een jurk die bij jouw figuur past en jouw pluspunten benadrukt.
  • De jurk moet bij jouw persoonlijkheid passen, ben je een stoer type kies dan niet voor een hele klassieke jurk.
  • De kleur van jurk is ook van belang en hangt voor een deel af van je smaak maar ook je haar en huidtype, de adviseuse kan je hierbij adviseren.
  • Kijk ook naar de locatie waar je gaat trouwen, een kasteel vraagt om een ander soort jurk dan een strandpaviljoen.
  • Luister na de adviezen van de bruidsmodezaak, ze zijn er om jou te helpen en willen dat jij de perfecte jurk vindt waar je je helemaal goed in voelt.
  • Neem niet teveel mensen mee naar een passessie. Beperk het aantal tot 4 personen welke jou het meest dierbaar zijn. Zo voorkom je een stortvloed aan meningen.
  • Ga ruim op tijd op zoek naar een jurk. Begin zo’n 6 maanden voor de trouwdatum en voorkom teleurstellingen en stress van levertijden.

Na het lezen van deze blog ben je er helemaal klaar voor! Maar laten we het aller belangrijkste niet vergeten; geniet en maak er een feestje van! Je trouwt ten slotte maar één keer. Ben je toch nog op zoek naar meer tips voor het uitzoeken van je trouwjurk, neem dan even contact op.

Eén antwoord op “Tips voor het uitzoeken van je trouwjurk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *