Mooiste trouwlocaties in Nijmegen

Één van de belangrijkste aspecten van je trouwdag is toch wel het kiezen van de trouwlocatie. Hier kom je samen met je gasten, geef je elkaar het ja-woord en wordt er lekker gegeten en gedanst. In deze blog deel ik de mooiste trouwlocaties van Nijmegen.

Industriële trouwlocatie

Aangezien Nijmegen mijn home town is, ken ik hier alle mooie plekjes. Voor een Urban Wedding in Nijmegen moet je op het Honigcomplex zijn. Al sinds 1914 worden hier de bekende soepen en sauzen gemaakt, wat in 2012 stopte. Tegenwoordig zijn hier, totdat er een nieuwbouwwijk komt, diverse bedrijven gevestigd. De locaties hebben allemaal een industriële look en hebben een mooi uitzicht over de waal. Neem eens een kijkje bij De Meesterproef.

nieuws van perfecte bruiloften

Historische trouwlocatie

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en dat zie je op veel plekken terug. Je kunt bijvoorbeeld trouwen in de St. Nicolaaskapel op het Valkhofpark. Gebouwd rond het jaar 1000 met een geweldig uitzicht op de waal.

mooiste trouwlocaties van Nijmegen

Moderne trouwlocatie

Nijmegen kent ook een aantal moderne trouwlocaties. Een goed voorbeeld hiervan is wel ’t Sfeerhuys. Dit is een officiële trouwlocatie met een restaurant, zaal, groot terras en park. Op de parkeerplaats staat de Looimolen wat een erg gaaf effect geeft voor de foto’s.

mooiste trouwlocaties in Nijmegen

Landgoed

Liever trouwen in een landgoed? Dat kan ook gewoon in Nijmegen. Het mooie Landgoed Brakkesteyn ligt in een stadspark en heeft twee monumentale panden. 

mooiste trouwlocaties in Nijmegen

Kortom, voor ieder wat wils. Wat vind jij de mooiste trouwlocaties in Nijmegen?

Lees hier ook waar je op moet letten bij het bekijken van trouwlocaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *