Industrieel Trouwen

Industrieel Trouwen is al een tijdje hot en ik snap heel goed waarom. 
De belangrijkste ingrediënten:  een stoere (oude) locatie, toffe decoratie en een free minded spirit!

Locatie

De locatie voor dit thema is toch wel het belangrijkst. In Nederland zijn er heel veel toffe locaties zoals de Meesterproef in Nijmegen, de Lichtfabriek in Haarlem, Fifth NRE in Eindhoven en het Ouhrlokaal in Ulft.
Vaak zijn het oude fabriekshallen met een hoop betonnen ruwe muren, zwarte kabels en metalen buizen.lange tafels voor industrieel trouwen

Styling

Je kunt de locatie versterken door grote meubels te kiezen, zwart metaal en hout tinten te gebruiken. Super stoer natuurlijk, maar je bruiloft mag ook wel een romantische kant uitstralen. Dit kun je doen door te kiezen voor zachte kleuren zoals gebroken wit, licht roze en rosé goud. Kleed het geheel mooi aan met veel bloemen en accessoires.
Kaarsen en lichtsnoeren met mooie peertjes passen ook perfect bij dit thema.

Industrieel trouwen met peertjes

Bij Happy Vintage kun je hele toffe meubels en accessoires huren zoals een velvet roze bank, oude koffers en vaasjes. De lichtletters met bijvoorbeeld  jullie voorletters en een hart maken het helemaal af.

Heeft de industriële trouwlocatie ook een tuin? Dan passen deze metalen stoelen perfect in het thema en ze matchen mooi bij het groene gras. Met een zacht roze kussentje erop krijg je het romantisch gevoel weer terug.

metalic stoel voor industrieel trouwen

Wil je ook graag industrieel trouwen? Ik help je graag verder met het plannen van zo’n stoere maar toch super romantische bruiloft. Neem gerust even contact met mij op, dan drinken we een kopje koffie en kletsen we verder.

7 antwoorden op “Industrieel Trouwen”

  1. Hi!

    Ik en mijn toekomstige man zijn al langere tijd op zoek naar een geschikte trouwlocatie. We konden geen locatie vinden die aan onze eisen voldeed, totdat we deze blog tegenkwamen! Wat een leuke blog met superleuke ideeën voor verschillende locaties.
    Deze super blog heeft ons echt geholpen met het maken van een keuze, thanks!

    1. Hoi Jasmine,
      Wat fijn dat jullie nu een leuke locatie hebben kunnen kiezen. Als ik jullie nog ergens mee kan helpen hoor ik het graag. Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *