Inspiratie voor bruiloft welkomstbord

Wil je ook jouw gasten op een mooie en originele manier welkom heten? Wat dacht je dan van een gepersonaliseerd welkomstbord. Lees gauw verder.

Materialen bruiloft welkomstbord

De welkomstborden kunnen in diverse materialen gemaakt worden. Bijvoorbeeld van hout, glas, papier, krijtbord, een palet, kanaalplaten of een banner. Deze kan op een houten ezel neergezet worden of aan een koperen frame vastgemaakt worden voor dit gave effect. Leuk hem nog op met wat bloemen of klimop en het plaatje is helemaal compleet.

bruiloft welkomstbord

Wat staat erop?

Je kunt ervoor kiezen om alleen jullie namen en de trouwdatum erop te zetten. Het kan natuurlijk ook uitgebreider met bijvoorbeeld het dagprogramma. Zo kunnen de gasten precies zien wat er wanneer en waar staat te gebeuren. 

Unplugged wedding

Willen jullie dat de gasten genieten van de dag en niet op hun telefoon zitten en foto’s maken? Kies dan voor een bedrukking van een unplugged wedding. Zo kan de fotograaf goed haar gang gaan zonder dat er mensen in het beeld staan met telefoons.

Mooie herinnering

Na de bruiloft krijg het welkomstbord natuurlijk een prominent plekje in huis en zal dit altijd een mooie herinnering zijn.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een bruiloft welkomstbord? Neem gerust even contact op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *