Mijn huwelijksaanzoek

Jaaaaa, afgelopen vakantie was het dan zover. Mijn grote droom is uitgekomen, mijn vriend heeft mijn ten huwelijk gevraagd! Lees er in deze blog alles over. Ook hoe ik nog bijna alles verpestte door mijn zuinigheid.

Meisjesdroom

Zoals je misschien al ergens op mijn pagina hebt kunnen lezen ben ik al vanaf jongs af aan gepassioneerd over bruiloften en wil ik heel graag zelf trouwen. Mijn vriend Roel helaas niet. Dus had ik de hoop al een klein beetje opgegeven.

Op vakantie in 2021

Inmiddels zijn we ingeënt en werkt onze corona check app, maar toch voelt het niet goed om met het vliegtuig ergens heen te vliegen. De bestemming wordt dus met de auto naar Oostenrijk. Het is wel ver rijden dus besluiten we om eerst 2 dagen naar München te gaan. Roel wil graag naar het Allianz stadion van Bayern München voor een tour en ik doe hem graag een plezier dus ga gezellig mee. De volgende dag maken we een wandeling door de stad en bezoeken wat winkels. Niet ver van de stad ligt een mooi kasteel zei Roel, hij heeft niks met kastelen, maar weet dat ik die graag bezoek. Ik dacht ah dat is lief, maar doet hij vast alleen maar omdat ik mee ging naar het stadion.

mijn huwelijksaanzoek bij kasteel
Slot Nymphenburg München

Mijn zuinigheid

We hadden bedacht om met een hop on hop off bus naar het kasteel te gaan, we hadden immers al de hele ochtend gewandeld. Eenmaal aangekomen bij het loket, bleek je een dubbele tour te moeten boeken van €24 per persoon, wat ik veels te veel vond. Roel kreeg het Spaans benauwd want die had al bedacht om mij bij het kasteel ten huwelijk te vragen en nu ging ik moeilijk doen om dat buskaartje haha. Hij kon niet teveel laten merken dat hij wel graag naar het kasteel wilde, want dat is normaal ook niet zo. Toch liet hij nog een foto zien van het kasteel en het zag er inderdaad erg mooi uit. Op naar het volgende loket. De tram kaartjes waren gelukkig goed betaalbaar dus we konden op weg.

Mijn huwelijksaanzoek

Bij het kasteel aangekomen stond er een lange rij bij de entree, daar had ik dus weer geen zin in. Gelukkig was de poort van de kasteeltuin open en kon je die zo bezoeken. Bij de fontein ging Roel vervolgens op zijn knieën en toverde een ringendoosje uit zijn tas tevoorschijn. Ik was helemaal in de war, verrast en zag het totaal niet aankomen. Daarom vroeg ik ook eerste drie keer “meen je dit” en “echt waar?” Voordat ik volmondig JA zei en natuurlijk een paar traantjes moest laten.

De ring

Wauw, wat een ring! Helemaal in zijn eentje is Roel stiekem naar een juwelier gegaan om een ring uit te zoeken. Hij wilde niet dat hij een bekende zou tegen komen, omdat het voor mij echt een verrassing moest zijn. Hij wilde een echte verlovingsring met veel steentjes en een grote steen. Nou dat is gelukt! De ring was wel iets te klein, of mijn vingers te dik haha, dus die hebben we nog geruild.

Lang verhaal over mijn huwelijksaanzoek, maar; beste vakantie ooit!!

Nu kan het plannen van mijn eigen bruiloft eindelijk beginnen.

2 antwoorden op “Mijn huwelijksaanzoek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *