Trouwen in de winter

Het is nog hartje zomer, maar dat wil niet zeggen dat je niet al bezig kunt zijn met jouw bruiloft in de winter toch? Lees gauw verder voor alle inspiratie voor het trouwen in de winter!

Trouwen in de winter

Wie wil er nou niet trouwen in winter wonder land? Zelf krijg ik er altijd een beetje een Efteling idee van, het heeft iets magisch. Er ligt sneeuw (hopelijk), er zijn lekkere warme drankjes en overal kaarsen.

Styling en bloemen

Bij een winterbruiloft horen wat meer donkere kleuren en veel lampjes en kaarsen. De tafel kan mooi gedekt worden met dennentakjes en rode servetten. De openhaard mag lekker aan. Voor je boeket mogen rode rozen centraal staan. Aankleding en tafelstukken kunnen gevuld worden met de Anemoon of Amaryllis.

trouwen in de winter
Bruidsboeket winter

Wat draag je?

Je kan ervoor kiezen een jurk met lange mouwen te kiezen en een wat dikker stofje zodat je het niet koud krijgt. Een andere optie is natuurlijk een jurk met korte of geen mouwtjes en dan een mooie stola om te doen. In plaats van pumps kun je kiezen voor mooie boots. Helemaal in het thema is een mooie rode trouwjurk.

Eten & Drinken

Warme chocolademelk, glühwein en een uitgebreid diner. Dat past helemaal bij het trouwen in de winter. In de winter moet je lichaam harder werken om warm te blijven, zorg dus voor voldoende eetmomenten.
Hoe leuk is het om je eigen marshmallows te roosteren boven een vuurkorf?

trouwen in de winter
Winter tafel

Heb jij nog vragen of aanvullingen voor trouwen in de winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *