Op zoek naar een origineel drankje op je bruiloft?

Het jawoord is gegeven, de spanning is eraf, er kan geproost worden! Als jullie onder luid applaus, geroep en gefluit helemaal happy als getrouwd stel de ceremonie plek verlaten is het tijd voor een lekker drankje.

Natuurlijk is een glas bubbels het ultieme drankje om mee te proosten.

Wil je deze wat spannender maken? Dan kun je er bijvoorbeeld een aardbei of eetbare bloem in doen, dat geeft net dat beetje extra. Of een rosé prosecco, het roze kleurtje geeft ook een special touch.

Origineel drankje op je bruiloft.

Net dat beetje extra doen? Wat dacht je dan van een champagne die speciaal voor jullie is uitgekozen? Jennifer van Drink The Moment luistert naar jullie wensen en gaat op zoek naar de champagne die precies bij jullie past. Ze ontwerpt en personaliseert ook het etiket op de fles, hoe leuk is dat!

origineel drankje op je bruiloft

Of wat dacht je van een gepersonaliseerde cocktail?

Zo zijn er diverse leveranciers waar je een eigen cocktail kunt samenstellen, precies afgestemd op jullie wensen. Liever iets zoets, kruidiger of met vers fruit? Van alles is mogelijk. Ga lekker proeven en kom tot dé cocktail die bij jullie past.

Origineel drankje zonder alcohol?

Niet iedereen drinkt alcohol natuurlijk, gelukkig zijn er genoeg alcoholvrije drankjes verkrijgbaar. Van alcoholvrije bubbels en gin tot heel veel verschillende mocktails.

Komen er in de avond nog extra gasten bij?

Zorg dan zeker dat er nog een ronde van jullie speciale drankjes klaarstaat, zodat zij ook een glas kunnen nemen.

Heb je nog vragen over een origineel drankje op je bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *