Parfum voor de bruid

Wauw, kijk het flesje stralen.. Maar welk parfum kies je nou voor jouw trouwdag?

Parfum voor de bruid

Op jouw trouwdag is alles speciaal, je jurk, de make-up, je haar dus waarom niet ook je parfum? Kies een speciaal luchtje, bijpassend bij je thema en tijd van het jaar waarin je trouwt. Het is ook meteen een tastbare herinnering.

Favoriete geurtjes van bruiden

Sowieso is het aan te raden om voor een Eau de Parfum te kiezen in plaats van een Eau de Toilette, aangezien deze een hogere geur concentratie heeft en je dus de hele dag lekker ruikt. Een aantal favoriete parfums onder bruiden zijn:

  • Chopard Love
  • Tiffany & Co. Tiffany
  • Giorgio Armani Sì
  • Chanel No. 5
  • Dolce & Gabbana The One

Wanneer doe je de parfum dan nog meer op?

Aangezien het geurtje nu een speciale betekenis heeft, is het zonde om deze zomaar op te doen naar je werk. Bewaar hem voor speciale gelegenheden, zoals je trouwdag en date night.

Schrijf je wel eens een briefje naar je geliefde? In dit geval kun je er ook een beetje van de parfum opspuiten, zo geeft het de liefdesbrief een extra dimensie.

Dit is de theorie, in de praktijk is het soms wat lastiger. Zo ben ik voor mijn eigen bruiloft al op zoek gegaan naar een speciaal geurtje, maar ben ik nog niet geslaagd. De zoektocht is al wel heel leuk dus dat komt wel goed.

Heb je nog vragen over parfum voor de bruid?

Foto: Odiza Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *