Waarom je ook voor een videograaf op je bruiloft zou kiezen?

Wow, deze vraag krijg ik zo vaak. Nou ik kan wel 100 redenen noemen, maar ik zal er een paar delen. Waaronder een paar hele persoonlijke.

Waarom jij een videograaf op je bruiloft wil?!

Dat je kiest voor een fotograaf op je bruiloft is geen twijfelpunt, maar een videograaf vaak wel. Hoe vaak kijk je de video nou echt terug wordt er dan gevraagd. Maar daar gaat het niet om, het gaat erom dat het wel kán.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden zeggen ze wel eens en daar ben ik het mee eens. Een goede fotograaf weet alle mooie en belangrijke momenten te vangen. Een video is een mooie extra beleving, je hoort stemmen, gelach, de speeches, de muziek en zoveel meer.

Drone beelden

Videograaf Jeroen van DroneNijmegens was de videograaf tijdens onze bruiloft. Helaas mocht hij niet met de drone vliegen boven onze trouwlocatie, de locatie ligt in een no fly zone. Dat is was wel jammer, want drone beelden vind ik altijd erg gaaf!

een videograaf op je bruiloft
Fotograaf: Odiza Fotografie

Waarom ik blij en dankbaar ben dat wij een videograaf op onze bruiloft hadden?

Een van mijn beste vriendinnen was ernstig ziek en appte mij een paar dagen voor de bruiloft dat ze toch niet kon komen. Hier was ik natuurlijk behoorlijk onderste boven van. Op de dag zelf appte ze nog heel veel plezier en dat ze aan mij dacht. En vlak voor de ceremonie was ze er ineens. Ze had al haar krachten verzameld en was erbij. Ze gaf mij een knuffel en zei; “Wat zie je er mooi uit”. Deze omhelzing en woorden staan op video. Een week later is ze overleden.. Nu kan ik haar laatste woorden aan mij zo vaak terugkijken en luisteren als ik wil.

Tijdens de ceremonie lazen wij onze zelf geschreven geloften aan elkaar voor. Ik weet dat Roel mooi kon schrijven dus ik was heel benieuwd. Maar toen hij aan de beurt was, droeg hij ineens een gedicht voor die hij zelf had geschreven. Deze woorden zijn, dankzij het microfoontje wat hij opgespeld had gekregen, opgenomen en onder de trouwvideo gemonteerd. Zo mooi en bijzonder!

Fotograaf: Odiza Fotografie

Benieuwd naar nog meer redenen om voor een videograaf op je bruiloft te kiezen of wil je graag tips voor goede videograven?

Dan zul je even contact moeten opnemen😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *