6 frisse zomerdrankjes voor op je bruiloft

Wil je geen standaard drankjes serveren tijdens deze warme dagen? Wat dacht je dan van een van deze originele frisse drankjes.

De zomer is een hele populaire periode om te trouwen, met een lekker zonnetje, mooie blauwe lucht en vrolijke mensen. Lees gauw verder voor 6 heerlijke frisse zomerdrankjes.

1) Sapjes en smoothies

Je kunt eindeloos variëren met sapjes en smoothies met allerlei soorten vers fruit en ijs. Lekker fris en ook best gezond. Een lekkere combi is bijvoorbeeld; passievrucht, mango, sinaasappel en banaan. Serveer ze in een leuke mason jar met een bamboe rietje.

2) Water met een smaakje

Hoe leuk staat het niet, allemaal mooie kannen met water met verschillende ingrediënten. Vul er bijvoorbeeld eentje met fruit en limoen, een met munt en citroen en een met lavendel.
heerlijk frisse zomerdrankjes

Wil je graag een drankje met alcohol? Dan zijn de volgende opties misschien wat voor jou.

3) Prosecco

Blijft leuk om mee te proosten, zo’n mooi glas bubbels. Voor een bruiloft vorig jaar gebruikten we een rosé prosecco met een eetbare bloem. Je kunt hem ook opleuken met een aardbei of ander stukje fruit.
Perfecte bruiloften ceremoniemeester Cilvie in Nijmegen

4) Radler

Deze heerlijke frisse variant van een biertje is erg populair onder de vrouwen. Doordat de pils gemengd is met limonade is het niet zo sterk en heeft Radler maar 2,0% alcohol. Je hebt Radler in diverse smaken als citroen, limoen en grapefruit.

5) Gin-Tonic

Een mega populaire cocktail waar je eindeloos mee kan variëren. Hoe leuk is het niet een Gin-Tonic bar te huren zodat iedere gast zijn eigen G&T, zoals hij populair genoemd wordt, kan samenstellen. Je hebt dan de keuze uit verschillende gins, tonics en garnering als komkommer, kaneelstokje, jeneverbes en limoen.

6) Strawberry Mojito

De Mojito is soms een beetje zuur door de limoen, maar deze twist is perfect voor de zomer, door de heerlijke zoete aardbeien. De cocktail maakte ik laatst op een feest en ze waren een waar succes.
heerlijk frisse zomerdrankjes

Ga jij voor een van deze 6 frisse zomerdrankjes? Laat het me weten in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *