De mooiste backdrops

Een prachtige backdrop is een echte eyecatcher op je bruiloft. Je hebt ze in alle soorten en maten en kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. Hier deel ik de mooiste backdrops.

De mooiste backdrops vind je hierDe backdrop wordt veel gebruikt als achtergrond tijdens de ceremonie, wat de mooiste foto’s oplevert. Allereerst zonder gasten en later met de wachtende gasten en zenuwachtige bruidegom. Deze heeft een frame van hout met een crèmekleurige stof.

de mooiste backdrops voor je bruiloftDeze prachtige backdrop heeft een rosé gouden frame en is versierd met veel mooie bloemen en takken. De bloemen van het boeket zijn in dezelfde stijl om er een geheel van te maken.

een houten variant voor de mooiste backdropsOok kun je de backdrop op een aparte plek in de ruimte neerzetten en hem dan gebruiken voor een fotomoment. Dit verbergt meteen de saaie witte muur. Zoals hierboven met een geheel houten variant.

Zou jij ook kiezen voor een de mooiste backdrops zoals hierboven tijdens je bruiloft? Ben je benieuwd waar je deze kan huren? Neem gerust even contact op en ik help je graag.

Eén antwoord op “De mooiste backdrops”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *