Bruidsboeket per seizoen

Elk jaargetijde heeft zijn eigen charme en bijbehorende kleuren en bloemen. In deze blog deel ik tips voor een mooi bruidsboeket per seizoen.  

Sunny Summer

bruidsboeket per seizoenBij de zomer horen mooie vrolijke en felle bloemen, als je ze combineert krijg je kleurrijke combinaties in het bruidsboeket. Denk bijvoorbeeld aan de Pioen, Rozen maar ook aan de Zonnebloem. Let er bij warm weer wel op dat de bloemen af en toe in het water worden gezet zodat ze de hele dag mooi blijven.

bruidsboeket per seizoen
Foto: Little Joy Fotografie 

Romantic Autumn

bruidsboeket herfstIn de herfst zien we warme en donkere kleuren terugkomen zoals rood, oranje en paars. De Chrysant, Callicarpa en Dalia zijn hier zeer geschikt voor. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van bessen en de wilde natuur.

bruidsboeket herfst

Winter Wonderland

Bruidsboeket winter

In de winter is het erg mooi om diepdonkere kleuren te combineren met ijskoud wit voor een echt contrast. Dit kan bijvoorbeeld met de Orchidee en de Ranonkel. Je kunt ook kiezen voor echte kerstkleuren zoals rood en groen, hiervoor is de Amaryllis bijvoorbeeld geschikt.

bruidsboeket per seizoen

Hello Spring

bruidsboeket per seizoen

In de lente zien we vooral lichte kleuren terug zoals licht roze, pastel, en geel. Hou je van iets opvallends? Kies dan voor een lekker wild veldboeket met varens, bladeren en mooie linten. Mooie lentebloemen zijn bijvoorbeeld de Gardenia, Kamille en de Freesia.

bruidsboeket per seizoenFoto: Your Moments Photography

Heb je na al deze info en tips nog meer vragen over het bruidsboeket per seizoen? Neem dan gerust even contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *