Styled table

Om een compleet beeld en een goede impressie van een bruiloft te geven wordt er vaak bij een styled weddingshoot ook een tafel gestyled. Tijdens de shoots waar ik aan heb meegewerkt, was er ook altijd een prachtige styled table. Bijvoorbeeld een gedekte tafel voor diner of een sweet table voor alle zoetigheden. Hieronder een impressie van de mooiste gestylde tafels;

Styled table

Het thema voor de eerste shoot bij ’t Sfeerhuys was “Mooi Natuurlijk”, waarbij veel natuurlijke tinten zijn gebruikt. De styling is verzorgd door Emeline van Dolfijne Feestjes en de stationery is geleverd door It’s a great day. De prachtige bloemen verzorgd door Sue’s Botanica maken het plaatje compleet.

styled table mooie styled table Foto’s: FENtastic Fotografie

Voor deze shoot bij Orangerie Groot Warnsborn koos Emeline voor het thema “Eucalyptus Wedding”, waarbij veel groen, wit en een tintje goud werden gebruikt. De eucalyptus bladeren maken het geheel af. Tasja View heeft voor deze shoot de stationery speciaal op maat gemaakt. 

styled tablemooie styled table in ArnhemFoto’s: Jisca Fotografie

Tijdens de Eucalyptus Wedding shoot was er ook van een sweet table van Sweet Corner Zeist, met een heerlijke taart, cupcakes, macarons en cake lolly’s.

styled tablestyled tableFoto’s: Schram Fotografie

De prachtige styling van deze tafel bij Paviljoen Puur is gedaan door Jannick van Wonen met Burgje. Hier was het thema “Bohemian Blush”, wat goed terug komt in de prachtige roze bloemen van House of Artz en de menukaarten met koperfolie van It’s a great day.

Mooie foto's van de styled wedding shoot in Diemenstyled table
menukaarten op de styled table

Naast de gedekte tafel voor diner werd er bijpassend een sweet table gemaakt.

gestylde tafelgestylde tafelFoto’s: Your Moments 

Met het thema “Vintage” in het achtergrond werd deze tafel gestyled zodat de prachtige taart van de Zoete Suikertoef mooi tot zijn recht kwam.

styled tableFoto: Little Joy Fotografie

Benieuwd hoe een styled table op jouw bruiloft tot zijn recht komt?  Laat een berichtje achter en ik help je graag!

Eén antwoord op “Styled table”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *