Flora, Fauna & Falafel; perfecte combi voor jouw bruiloft!

3 Ingrediënten voor een perfecte bruiloft als je het mij vraagt en het bekt zo lekker. Flora, Fauna & Falafel, belangrijke elementen voor jouw mooiste dag, maar ook voor de natuur. Lees gauw verder.

In een vorige blog deelde ik tips voor een groene bruiloft, nu zijn de 3 F-en aan de beurt. Heel begrijpelijk als je nog nooit van de 3 F-en hebt gehoord, ik heb het net bedacht?.

Flora;

Het plantenrijk en dus alles wat groeit en bloeit. Hoe mooi is het om dit aspect terug te laten komen op jouw bruiloft. Om dit wel op een duurzame manier te doen, kun je denken aan een bruidsboeket van droogbloemen die je na de bruiloft nog heel lang kan bewaren.

flora, fauna & falafel

Voor de tafeldecoratie is het bijvoorbeeld super leuk om mooie potjes met een leuk cactusje neer te zetten. De gasten kunnen deze later mee naar huis nemen als bedankje, zo vang je meteen twee vliegen in één klap.

flora, fauna & falafel

Fauna;

Het dierenrijk kan in al zijn pracht en praal terugkomen. Natuurlijk niet op je bord maar des te meer figuurlijk. Dierenprintjes zijn er van heel subtiel tot over de top, aan jou de keuze. Naast printjes en contouren in bijvoorbeeld de servetten kan dit aspect ook terug komen in decoratie en accessoires. Zoals deze leuke houten tafel decoratie of een cake topper.

flora, fauna & falafel

Falafel;

Heerlijk eten is erg belangrijk op je mooiste dag. Hoe kan dit dan beter als dit ook goed voor dier en milieu is. Natuurlijk hoeft dat niet per se een broodje falafel te zijn, maar dat is wel erg lekker. Ben je net als ik een knoeier? Dan is een broodje falafel waarschijnlijk niet zo handig.

falafel voor een veganistische bruiloft

Een salade of bowl kun je er ook van laten maken. Een optie is bijvoorbeeld om een salad bar te huren, alle gasten kunnen zo hun eigen bowls vullen met allerlei heerlijke greens. Niet vullend genoeg? Dan bestel je er toch gewoon friet bij, want dat begint ook met een F?.

Op zoek naar nog meer tips wat betreft de flora, fauna & falafel aanpak? Neem gerust even contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *