Trouwen in Persingen. Waar? Ja, in Persingen!

Persingen ligt in de Ooijpolder en is het kleinste dorp van Nederland. En toch kun je er super mooi trouwen. Lees hier gauw verder wat er mogelijk is.

Kerkje

Trouwen in Persingen kan in het mooie kerkje van ruim 750 jaar oud, deze biedt plek voor 80 personen. Na de ceremonie kunnen bubbels, koffie en bruidstaart genuttigd worden. Het uitzicht is echt prachtig, genoeg opties om mooie foto’s te maken. Zo kijk je de ene kant naar Nijmegen en aan de andere kant zie je de stuwwal waaronder Beek ligt, het mooie dorp waar ik zelf woon.

trouwen in persingen bij authentieke buitenlocatie
foto: Frans Merkes. Foto’s maken met uitzicht op de waalbrug van Nijmegen. Er kan zomaar een kudde schapen langs lopen.

Authentieke Buitenlocatie

Na de ceremonie is het natuurlijk tijd voor een borrel, diner en feest. Dit is allemaal mogelijk bij de authentieke locatie van Buitengast. Geert en Tera, de mega enthousiaste eigenaren zitten boordevol ideeën en maken het iedereen graag naar de zin. In de voormalige koeienstallen zetten ze lange houten picknicktafels. Hooibalen kunnen in plaats van stoelen neergelegd worden voor het extra landelijke gevoel.

Ook zijn er twee weilanden ter beschikking. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Is het mooi weer, dan proost je lekker buiten. Slechter weer? Dan plaatsen we een mooie stretchtent. De kinderen kunnen er lekker spelen en er kan zelfs gekampeerd worden.

Diverse soorten catering kunnen geregeld worden, van foodtrucks en barbecue tot een 3 gangen diner.

trouwen in persingen bij authentieke buitenlocatie
Voormalige koeienstal, nu authentieke buitenlocatie

Landschapswandeling

koeienstal van authentieke buitenlocatie
Deze drie dames mogen nog lekker rond lopen.

Na het feest allemaal lekker blijven slapen in een tentje of caravan? Dan fijn met z’n allen aan het ontbijt en kunnen de kids de drie koeien aaien die nog in de stal staan. Eigenaar Geert kan met de geïnteresseerde een landschapswandeling maken. Hij weet veel te vertellen over al het moois wat de Ooijpolder te bieden heeft, ook fijn om de kater te verlichten?.

Wil jij trouwen in Persingen en ben je op zoek naar een echte authentieke buitenlocatie met veel mogelijkheden en waar je veel vrijheid hebt? Neem dan gerust contact op, dan plannen we een bezichtiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *