Trouwen in coronatijd, het kan wel!

We leven al sinds maart in een bijna surreële wereld waar we mondkapjes dragen, geen handen meer schudden en 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wie had dat vorig jaar gedacht? Ik niet, en zeker alle bruidsparen die dit jaar een prachtige dag voor ogen hadden niet. Lees gauw verder over de mogelijkheden om toch te trouwen in coronatijd.

Intieme ceremonie

De maatregelen wisselen veel waardoor je vaak niet weet waar je aan toe bent. Op het moment van schrijven is alleen een huwelijksceremonie met max 20 personen mogelijk. Je kunt er dus voor kiezen om wel voor de wet te trouwen en de rest van de geplande mooie dag uit te stellen. De ceremonie is zo heel intiem, omdat je echt alleen je dierbaarste mag uitnodigen. Gasten die daardoor net buiten de boot vallen, begrijpen dit ook. Bijkomend voordeel van de dag splitsen: je mag twee keer je trouwjurk aan?.

Dansen op 1,5 meter

In plaats van te kijken naar wat niet mogelijk is, gaan we kijken naar wat straks wél mogelijk is. Geen handen schudden en kussen bij het feliciteren? Dan maken we toch lange handjes van bijvoorbeeld vliegenmeppers, proosten we met bubbels of maken we een mooi handgebaar. Avondprogramma valt in duigen? Wat dacht je van een quiz met vragen over jullie of een bingo met grappige prijzen. Niet met de voetjes van de vloer? Wie zegt dat dat niet ook zittend of op 1,5 meter kan? Geef de gasten allemaal een zwemband en naast enorme lol levert dit ook hilarische plaatjes op.

Vieren van de liefde

Het belangrijkste is dat de dag om jullie geluk en de liefde draait. Samen met de andere leveranciers bedenken we nog veel meer creatieve oplossingen om te zorgen dat jullie een onvergetelijke dag hebben.

Meer weten over trouwen in coronatijd? Neem gerust even contact op.

Eén antwoord op “Trouwen in coronatijd, het kan wel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *