Trouwen na Corona? Begin nu al met plannen maken!

Ben jij al trouwplannen aan het maken voor na de corona crisis? Daar heb je helemaal gelijk in! Lees hier ook de populaire trouwdata van 2022.

Wil jij trouwen na corona? Aangezien bijna alle bruiloften eerst van 2020 naar 2021 en zelfs al naar 2022 zijn verzet, loopt de agenda snel vol. En niet alleen bij mij, ook bij alle andere leveranciers.

Trouwen na Corona

Het zal misschien nog even duren voor alles weer helemaal normaal wordt, en misschien moeten we zelfs gaan wennen aan ‘het nieuwe normaal’. Maar wat is dat precies? Tja, dat is een goede vraag. Bij elke maatregel valt een oplossing te verzinnen. Zoals ik al eerder een blog schreef over een bruiloft in coronatijd.

trouwen na corona

Populaire trouwdata in 2022

In een ‘normaal’ jaar zijn de populairste trouwmaanden mei-september en dan met name de vrijdag en zaterdag. In 2022 zal je waarschijnlijk wat meer concessies moeten doen als je erg gebonden bent aan een locatie of fotograaf bijvoorbeeld. Trouwen op een woensdag bijvoorbeeld. Als jullie al kinderen hebben is dat natuurlijk super leuk. Dan mogen ze een middag vrij en hoeft de bruiloft ook geen latertje te worden. Nog meer populaire data zijn 02-02-22 , 22-02-22 &  11-11-22. En dan ook nog stipt om 2 uur het jawoord.

Wil je weten of jouw trouwdatum nog vrij is in mijn agenda?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *