Tropisch Trouwen | Tips & Inspiratie

Wil jij een bruiloft met een tropisch tintje? Lees dan gauw verder.

Trouwen met een thema

Het is niet alleen hartstikke leuk om een thema op jouw bruiloft door te voeren, het is ook nog eens heel handig. Alle aankleding en decoratie kan hier op aangepast worden. Denk aan de kleur van de lampionnen, het soort bloemen, de kleur en stijl van het drukwerk en de bruidstaart. Daarnaast kun je de gasten door middel van een dresscode helpen met het maken van een goede kledingkeuze.

tropisch trouwen

Tropisch Trouwen

Dit is een heel mooi en warm thema. Vrolijke kleuren als rood, paars en geel voeren de boventoon. Je kunt werken met veel tropische planten als bamboe, palmen en mijn lievelingsplant de monstera ook wel de gatenplant. Zo hoef je voor een tropische bruiloft helemaal niet helemaal naar Azië af te reizen. Wil je jouw bruiloft in Indonesië vieren? Lees dan ook eens mijn blog over een destination wedding in Bali.

Moodboard

Het onderstaande moodboard bevat een aantal aspecten van het thema tropisch trouwen. Deze maak ik altijd zelf, door lekker door magazines te bladeren en verschillende plaatjes uit te knippen en bij elkaar te zoeken.

tropisch trouwen
Gemaakt door: Perfecte Bruiloften

Wil je nog meer inspiratie of heb je nog vragen over tropisch trouwen? Of wil je een keer een kijkje nemen in mijn moodboards?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *