Trouwen met een bijzonder thema?!

Tegenwoordig is (bijna) alles mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan geregeld worden. Hoe leuk is het dan ook om je bruiloft in een gek, apart of gewaagd thema te houden.

Trouwen met een bijzonder thema

Bijna elke bruiloft heeft wel een thema of stylingplan. Populaire thema’s zijn boho, vintage, Italiaans, industrial en festival. Maar wat zijn nu bijzondere thema’s? Denk hierbij bijvoorbeeld aan pauwen, Game of Thrones, steam punk of jungle. Naast een thema kun je ook een kleur kiezen die je centraal laat staan zoals Goud. Een vorm als thema die je steeds laat terug komen zoals de hexagon is ook erg leuk.

Toepassen van thema op jouw bruiloft

Jouw gekozen thema kun je vervolgens in elk aspect van de bruiloft doorvoeren. Bijvoorbeeld in het drukwerk, de styling en decoratie, kleding en de bruidstaart.

Maak de uitnodigingen in deze stijl, zodat de gasten alvast een tipje van de sluier krijgen en hun kleding keuze hierop kunnen aanpassen.

trouwen met een bijzonder thema
Jungle thema kleding

Met de styling kun je natuurlijk helemaal los gaan. De bloemen, kaarsen en deco kunnen allemaal in het thema gekozen worden.

Om het thema terug te laten komen in jullie kleding is misschien wat lastiger, je kunt wel een overheersende kleur gebruiken in bijvoorbeeld een lint of accessoires.

De bruidstaart kun je bijpassend laten versieren, ook leuk om de sweet table aan te vullen met cupcakes, sweets en donuts in het thema.

trouwen met een bijzonder thema
Sweets met een touch of gold

Zou jij willen trouwen met een bijzonder thema?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *