Wat is een bride squad en wie mogen niet ontbreken?

Op alle trouwwebsites kom je de term bride squad tegen, maar wat is het precies en wat doen ze? Lees het in deze blog.

Wat is een bride squad?

Eigenlijk omvat de bride squad de belangrijkste personen voor de bruid, zowel vóór als op haar bruiloft. Het is Team Bruid!

Wie mag er niet ontbreken?

Natuurlijk mag je helemaal zelf kiezen wie je vraagt voor deze groep. Maar je kunt denken aan je moeder, schoonmoeder, zus(sen), schoonzus(sen), beste vriendin(nen) en directe collega’s waar je een goede band mee hebt.

Taken en rollen

En wat doet deze groep nu eigenlijk? De taken beginnen al voor de bruiloft, namelijk met het organiseren van het vrijgezellenfeest. Vaak zie je een bride to be in de stad lopen met een hoop dames erom heen met T-shirts of sjerpen met team bride of bride squad. Zo zie je in een oogopslag dat is een vrijgezellenfeest, mega leuk toch!

Op de dag van de bruiloft zelf kunnen verschillende taken verdeeld worden. Denk aan iemand die meegaat naar het toilet met de bruid, iemand die door de dag heen checkt of het haar en make-up nog goed zit, of alles goed gaat met de bruid en iemand die er is voor wat mental support als het nodig is.

Nu heb je antwoord op de vragen: wat is een bride squad, wie niet mag ontbreken en wat de taken inhouden. Nog meer vragen?

Ook benieuwd hoe je je getuigen kan kiezen? Lees het dan in deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *