Origineel gastenboek op jouw bruiloft | Inspiratie & Tips

Een leuke herinnering aan jullie dag is het gastenboek. De gasten kunnen jullie zo met een persoonlijk woordje feliciteren en nog een mooie boodschap meegeven. Wil je geen standaard boek? Lees dan verder voor alternatieven voor een origineel gastenboek.

In mijn blog over leuke activiteiten op je bruiloft kun je al lezen over het inhuren van een karikatuur artiest. De tekeningen kunnen dan gebruikt worden als gastenboek door ze in een boek te binden. Er kan natuurlijk ruimte vrij gelaten worden voor een leuke boodschap.

Traditioneel gastenboek

Er zijn heel veel mooie gastenboeken te koop. Deze kun je aanpassen en aan jullie thema of kleurenschema. Vaak kun je deze ook personaliseren met jullie namen of logo.

Origineel gastenboek

Houden jullie van reizen? Koop dan een wereldbol en laat iedereen zijn naam op een favoriet land zetten.

Wereldbol als origineel gastenboek

Met een polaroid camera zijn de foto’s meteen klaar. Hoe leuk is het dan dat je deze inplakt en de gasten hier hun boodschap bij laat zetten.

Polaroids als origineel gastenboek

Op deze houten hartjes kunnen de gasten hun namen schrijven en zo in het schilderij doen. Dit wordt een mooi geheel en staat straks toch fantastisch in jullie woonkamer.

Houten hartjes als origineel gastenboek
Foto; CHYMO & MORE Photography

Tip: zorg dat er iemand verantwoordelijk voor het gastenboek is. Degene kan de gasten dan op het gastenboek wijzen of er mee rond lopen. Het is zonde als aan het eind van de avond het boek nog half leeg of onleesbaar is als er een wijntje teveel gedronken is bij het gauw invullen.

Heb je nog vragen of wil je meer tips voor een origineel gastenboek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *